Webaudit

Webaudit

Optimalizáltatta weboldalát, illetve adott már ki pénzt PPC kampányra, banner kampányra, vagy egyéb olyan kampányra, melynek célja az volt, hogy látogatókat vonzon weboldalára? Tudja, hogy látogatói mely ponton navigáltak el weboldaláról, illetve mely időszak volt a leghatékonyabb? Gondokodott már azon, hogy a weboldalára érkező látogatók mit látnak meg először, mi az ami zavarja navigációjukat? Esetleg azon felhasználói adatait veszély fenyegeti?

Mi tudjuk, hogy ügyfeleink nem szeretnének foglalkozni a mérésekkel, elemzésekkel, a biztonsági kockázatok tesztelésével. Ezért alakítottuk ki webaudit szolgáltatásunkat.

Mit nyújt webaudit szolgáltatásunk?

  • Megmérjük
  • Teszteljük
  • Elemezzük
  • Tanácsot adunk
  • Optimalizáljuk
  • Javítjuk

Megmérjük, hogy hányan látogatják weboldalát, meddig maradnak oldalán? Az akciók milyen sikereket hoznak? Forgalma időszakos, akciófüggő, vagy stabil? Látogatói mely pontoknál navigálnak el az oldaláról?

Teszteljük, hogy mely pontok jelenthetnek biztonsági kockázatot, milyen mértékű a kockázat, milyen problémákat okozhat.

Elemezzük, a látogatottsági, webergonóimiai, biztonsági adatokat elemezzük, besoroljuk.

Tanácsot adunk, hogy hogyan oldhatóak meg a kockázatot jelentő biztonsági tényezők, hol érdemes további optimalizálásokat folytatni weboldalán, milyen kampányok váltak be jobban, hol vannak a kritikus pontok ahol a látogatók visszafordulnak, és milyen javításokkal érhetünk el jobb hatékonyságot.

Optimalizálunk, kérés esetén a megvalósítást is vállaljuk, és általunk készített weboldal esetében optimalizáljuk a kérdéses részreket, átalakítjuk a designt, illetve a szerkezetet, hogy az ergonómikusabb és felhasználóbarátabb legyen. Nem áltaunk készített oldal esetén az oldal fejlesztőivel konzultálunk, a hibák lehetséges javításáról, az optimalizáláshoz elhelyezendő meta-tagekről, szerkezeti átalakításokról, a külső optimalizációs lehetőségeket pedig elvégezzük.

Javítjuk, saját fejlesztésű rendszer esetén a biztonsági problémákat ingyenesen javítjuk, külső rendszernél kérés esetén egyeztetjük a rendszer fejlesztőivel, hogy mely pontokon találtuk biztonásgi rést, hogyan tudják kijavítani.