Vírus-, blogmarketing, támogató kampányok

Vírus marketing

Vírus marketing szolgáltatásunk keretében vállalkozása reklámüzenetét olyan kreatív formába öntjük, mely képes arra, hogy a fogyasztók tetszését elnyerje. A fogyasztói továbbküldések költséghatékony marketing eszközt jelentenek, és széles közönséghez juthatnak el. Sajnos a vírusmarketing kampányok is rendelkeznek hátrányokkal, így például hatékonyságuk nehezebben mérhető, a tartalom kezdő kiküldését követően a tartalom nem változtatható, annak terjedése nem befolyásolható.

A vírusmarketing hordozására alkalmas lehet kisfilm, interneten terjedő játék, szöveges tartalom, a lényeg, hogy vicces és kreatív legyen. Tervezési munkáink során minden esetben felhasználó csoportokat vonunk be a tartalmak véleményezésére, kialakítására.

Blogmarketing

A blog személyes, oldott hangvételének köszönhetően segít közvetlen kapcsolatot kialakítani a fogyasztókkal. A szöveges tartalmú blogokon túl a videó blogok is kiválóan alkalmassak egy- egy márka személyes image-ának erősítésére.

A blogmarketing kampányoknál a legfontosabb, hogy a fórumokból, közösségi oldalakról a blgora, majd vonzuk a felhasználókat, ahol már megtalálható bújtatott reklám üzenetünk is. Ezt a marketing eszközt azonban mindenképpen érdemes más marketing eszközökkel is kombinálni. Legkiválóbb kombináció a blog, fórum és közösségi médiás elemek párosítása hírlevél feliratkozóval, vagy regisztrációs játékkal.

Vírus, blogmarketing, támogató kampányok tervezésével és kivitelezésével kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.