Professzionális csomagok

Komplex stratégiák vállalatok számára

Egy jó vállalati stratégi részét kell, hogy képezze a jó információs és marketing stratégia, hiszen minden vállalkozás számára kulcsfontosságú felkészülni a piac, a megrendelők, illetve a konkurencia támasztotta kihívásokra. Tekintse meg videónkat, arról, hogyan válik egy weboldal online kommunikációs-, egy webáruház pedig online értékesítési csatornává.

Stratégiák kis-közép vállalkozások számára

Stratégiák induló vállalkozások számára

Megoldásaink ügynökségek részére


Miért érdemes a SenSCMS megoldásait választania?

Vége azoknak az időknek, mikor az internetes megjelenés egyet jelent azzal, hogy honlappal rendelkezik. Ma már természetes, hogy vállalkozása rendelkezik weboldallal, webáruházzal. Ügyfelei elvárják, hogy igényes, magas funkcionalitású honlapja könnyen megtalálható, áttekinthető legyen, a tartalmai folyamatosan frissüljenek, értéket teremtsen számukra.

A SenSCMS rendszerei magas funkcionalitású, egyedi fejlesztésű termékek, melyek bármikor testre szabhatóak az Ön igényei szerint, integrálhatóak egymással vagy más rendszerekkel. Szoftvereink tervezésekor kiemelt figyelmet fordítunk a felhasznóbarát működésre, a könnyű kezelhetőségre és az automatikus folyamatokra. Árképzésünket úgy alakítottuk ki, hogy termékeink ár-érték aránya a lehető legjobb legyen, kedvezményeink, pályázati konstrukcióink és részletfizetési lehetőségeink segítségével mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb megoldást.

Felhasználóbarát rendszerek

Weboldal, webáruház és portál megoldásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a felhasználókat segítsük a tartalmak feltöltésében, a modulok beállításaiban, a felhasználók adminisztrálásában...
A senscms.hu oldal alatt kialakítottunk egy tudásbázist is, mely tartalmazza a weboldallal, webáruházzal, portálokkal kapcsolatos legfontosabb kérdéseket és válaszokat.

Egyedi megjelenés

Minden esetben egyedi designt tervezünk, weboldalainkhoz, webáruházainkhoz, portáljainkhoz, hogy ne találkozzon szembe ugyanazzal a megjelenéssel az interneten.
A weboldalak arculatát legtöbb esetben a cég már meglévő arculatához igazítjuk, vagy a tevékenységet  idéző webdesignt dolgozunk ki.
Tekintse meg referenciáinkat
.

Egyedi igények, integráció

Nálunk nem kell beérnie sablonos megoldásokkal, kötött dolgokkal. Ha Önnek nem felel meg dobozos csomagjaink tartalma bármit elkészítünk, testreszabunk az Ön igényeinek megfelelően. Ha szükséges webáruházához, portáljához külső rendszereket integrálunk, online fizetési rendszert illesztünk, számlaprogramot, vagy készlet kezelő rendszert kapcsolunk hozzá.

Weboldal készítés

Ismerje meg a SenSCMS tartalomszerkesztő rendszert, mely használatával bármikor könnyen szerkesztheti weboldalát, frissítheti tartalmait, médiákat tölthet fel. És még nem is mondtuk a legjobb tulajdonságát. Rendszerünk támogatja a keresőoptimalizálást, a felhasználó helyett automatikusan készít kivonatokat a keresőrobotok számára.

Minden weboldalunkhoz ingyenesen biztosítjuk az akadálymentes megjelenést, mely segíti gyengénlátó és vak társainkat abban, hogy megismerhessék a weboldal tartalmát, használhassák annak funkcióit.

Microsite weboldal csomag

Microsite weboldal csomagunk minden kezdő vállalkozásnak segítséget nyújt az indulásban, hiszen kiváló lehetőséget termet egy könnyen szerkeszthető alapoldal létrehozásához. Csomagunkat ajánljuk továbbá média és marketing ügynökségek részére is promóciók lebonyolításához, hiszen az ár tartalmazza a kreatív tervezést és a weboldal díját.

részletek

SenSCMS weboldal csomag

SenSCMS weboldal csomagunkat azoknak ajánjuk, akik  folyamatosan szeretnének weboldalukon frissítéseket végrehajtani, így például új menüpontokat hozzáadni, a korábbiakat eltávolítani, illetve akik több nyelvű ügyfélkörrel rendelkeznek, így szükséges weboldaluk tartalmát több nyelven kezelniük.

részletek

Stratégia weboldal csomag

Nem csak weboldalt, hanem marketing koncepciót kínálunk! Stratégia csomagunk minden eszközt tartalmaz a sikeres marketing kampányhoz rövid és hosszútávon egyaránt. Csomagunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy frissíthető, szerkeszthető weboldalt és profi marketing megoldásokat használni meglévő és új ügyfeleik megszerzésére.

részletek

Webáruház készítés

Egy profi webáruházhoz három fő tényező kell: könnyen kezelhető feltöltő rendszer, webergonómia, marketing. Ha egy webáruház nem tudja ezeket biztosítani, akkor biztosan nem érdemes foglalkozni vele, mert habár lehet, hogy kezdetben olcsóbban megvásárolható, de a későbbiekben nem termeli ki az elvárt profitot, nem hoz elegendő vevőt, vagy sok időt vesz el a termékek frissítése. A jól megtervezett és programozott webáruházak biztosítják a helyes adattárolást, a megfelelő működést és az üzleti folyamatok kiszolgálását. A webergonómia biztosítja, hogy a látogatók jól érzik magukat az oldalon, könnyen tudják használni a webáruházat, szívesen visszatérnek az oldalra. A marketing koncepció pedig megismerteti az oldalt a webet böngészőkkel, illetve a már meglévő vásárlókat készteti további vásárlásokra akciókkal, kedvezményekkel.

Termék katalógus

Termék katalógus csomagunkat azokat ajánjuk, akik nem tudják, vagy nem szeretnék termékeik online megrendelhetőségét biztosítani, illetve nem szeretnének az árak frissítésével foglalkozni. A katalógus a későbbiekben tényleges webáruházzá bővíthető, mivel a SenSWebshop motor fut alatta, mely egységes adatszerkezetet teremt ahhoz, hogy rövid idő alatt webáruházzá vagy egy komplex e-kereskedelmi rendszerré fejlesszük kérésének megfelelően.

részletek

Online fizetés

Komplex e-kereskedelmi rendszerének elengedhetetlen részét kell hogy képezze az onine fizetési rendszer kiépítése, mely lehet Paypal, bankkártyás fizetési rendszer (OTP, CIB), Google Checkout, stb. Ezen online fizetési rendszerek pár százalék jutalékot vonnak le a vásárlás összegéből, azonban a vásárlást követően a vásárlás díja azonnal megérkezik.

részletek

SenSWebshop webáruház csomag

SenSWebshop webáruház csomagunk a professzionális webshopoktól elvárt működéssel rendelkezik, mivel lehetőséget teremt több árlista, több nyelv és több pénznem kezelésére is, továbbá lehetőség van a termékeknél akciót megjelölni, és akciós árat megadni.  A megrendelésről a rendszer levelet küld a webáruház adminisztrátora részére, illetve a vásárló részére is.

részletek

SenSCash online számlázás

Elkészítette webáruházát, de sok munkát jelent a megrendelések kézi számlázása? A SenSCash számlaprogram a webáruház által generált számlák mellett lehetőséget biztosít kézi számlázásra is, így számláit elég akár egy helyen rögzítenie. A rendszerhez fizetési emlékeztető rendszer is kapcsolható a jobb pénzügyi teljesítmény eléréséhez.

részletek

Komplex e-kereskedelmi rendszer

Komplex E-kereskedelmi rendszer csomagunkat mindazon vállalkozások számára ajánljuk, akik szeretnének egy számlázással, online fizetéssel, készletkezeléssel, vevői kapcsolattartással összekötött webáruházat. Csomagunk lehetővé teszi, hogy egy automatikus webáruházat hozzunk létre: a megrendelést követően a díjbekérő legenerálódjon, az online fizetés megtörténte után pedig a számla is automatikusan kiállításra kerüljön pdf formában.

részletek

Online készlet kezelés

Webáurházainkhoz készletkezelés kapcsolható, általunk vagy más gyártó által készített készletkezelő rendszer illesztésével. A készlet kezelése történhet real-time vagy szinkronizálással, továbbá az adatcsatorna kiépítésére is több lehetőséget biztosítunk.

részletek

Portál készítés

Emlékszik olyan scifikre, ahol a robotok dolgoznak az emberek helyett? És az embereknek csak ellenőrző funkciójuk van? A SenSPortal rendszerek, egy átlag weboldalnál jóval nagyobb fokú automatizmust, bővebb statisztikákat és rengeteg szerkesztőket segítő funkciót tartalmaznak. Mivel a portálok esetében minden más weboldalnál jelentősebb mennyiségű szerkesztői munkaórával kell számolni, ezért mindent megteszünk, hogy a szerkesztői költségeket minimalizáljuk, a portált biztonságossá tegyük.

részletek