Flash animációk, játékok, actionscriptek készítése

Ha igazán látványosan szeretné bemutatni termékeit, szolgáltatásait, akkor nyugodtan gondolkodhat egy flash animációban, fejlécben.

Az animációk látványosak, kis helyen sok információt (általában képes, rövid szöveges) tudnak megjeleníteni, így felhívják magukra a figyelmet. A flash fejlécek nem zavarják az oldal betöltődését, nincs szükség intro animációk végignézésére, felhasználói eldönthetik, hogy az oldal tartalmait kívánják böngészni, vagy megtekintik a fejlécben található animációt.

Ha Ön nem csak egyszerű weboldalt szeretne, hanem olyat, melyen minden izeg mozog, minden animált, forduljon hozzánk bizalommal. A flash weboldalak alatt szintén a SenSCMS tartalomkezelő rendszert használjuk, így flash oldalát is keresőoptimalizálhatja, HTML szerkesztőnk segítségével Wordhöz hasonlóan szerkesztheti annak tartalmát.

Flash játékaink segítségével új interaktív média elemekkel gazdagíthatja marketing stratégiáját. Egy rövid flash játék segítségével támogathatja akár nyereményjátékát, akár marketing kutatási tevékenységét.

Flash területén az alábbiakban tudunk segítséget nyújtani:

  • Flash bannerek
  • Flash fejlécek
  • Flash játékok
  • Flash weboldalak
  • Actionscriptek kidolgozása