Szolgáltatásaink

Hogyan dolgozunk?

Tekintse meg videónkat arról, hogyan készül egy sikeres weboldal, hogyan dolgozunk, milyen folyamatok szükségesek ahhoz, hogy weboldala pozitív megjelenést nyújtson a interneten, látogatókat vonzzon be, látogatóiból pedig vevők válljanak.

Szolgáltatásaink kis-közép vállalkozások részére

Szolgáltatásaink média-, marketing- ügynökségek részére

Szolgáltatásaink szoftverfejlesztő cégek részére

Miért érdemes szolgáltatásainkat választania?

Full service ügynökségként tudjuk, hogy egy weblap, webáruház vagy portál megléte nem elég a sikerhez. Folyamatos frissítés, újítás, jelenlét szükséges ahoz, hogy az online piacon is sikerrel vegyük a kihívásokat.

Olyan kreatív szakemberekkel rendelkezünk, akik nem riadnak meg a kihívásoktól, legyen szó egy egyszerű banner megjelenésről, közösségi kampányról, egy már meglévő weblap teljes körű megújításáról, vagy egy átfogó rendszerintegrációról. Nálunk egy helyen megtalálja mindazt ami internetes megjelenéséhez és kampányaihoz nélkülözhetetlen.

Hozzáadott értéket nyújtunk

Az igazi érték, amit marketing-, üzemeltetési-, grafikai- illetve szoftver fejlesztési szolgáltatásainkkal nyújtunk az, hogy megismerjük ügyfeleinket, igényeiket, és mindig naprakész, kreatív és személyre szabott megoldásokat kínálunk problémáikra.

Tapasztalatainkkal a teljes folyamat alatt, előtt és után is segítünk Önek a sikeres online megjelenésben.

Megfelelünk igényeinek

Minden projektnél érdemes végig gondolni, hogy a sokszor jól használható dobozos alkalmazásokat, vagy egyedi fejlesztéseket érdemes használni. Számos kis-közép vállalkozással és ügynökséggel dolgoztunk együtt, ezért ismerjük a leggyakrabban felmerülő problémákat, illetve azt, hogy Önnek mire lehet szüksége, ahhoz, hogy költségei és a rendszer bevezetésére fordított munkaideje alacsonyan tartása mellett növelhesse versenyképességét.

Nem csak weboldalakat készítünk

Ha azt ígérnénk — vagy esetleg más azt ígérné Önnek — hogy elkészíti álmai weboldalát, melyen bárkinek bármit eladhat, akkor gyorsan kattintson tovább, mert ilyen nincs. A weboldal csak egy felület, mely semmit nem ér, ha arra nem érkeznek látogatók, ha a látogatókból nem vállnak vevők. Ezen folyamat megvalósításához egy hosszabb partneri viszony és több lépcsős marketing folyamat is szükséges.

Szoftver fejlesztés

Ha Ön már rendelkezik ügyviteli vagy vállalatirányítási rendszerrel, és nem szeretne másra váltani, de szeretné azt webáruházához, vagy portáljához illeszteni; ha szeretné adatait egy helyen kezelni, esetleg termékeink között nem találta meg a tökéletes megoldást problémájára, akkor Önnek szoftverfejlesztési szolgáltatásainkra lesz szüksége. Kérdése van a szoftverfejlesztéssel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Milyen garancia létezik arra, hogy minőségi munkát kap?

  • Szoftvereinket verziókövetett rendszerben készítjük, mely garanciát jelent arra, hogy minden fejlesztésünk nyomon követett, bármikor visszaállítható egy korábbi verzió.
  • Alkalmazásainkat több szinten megtervezzük.
  • Sokat próbált munkatársaink folyamatosan ismerkednek a legújabb technológiákkal. 
  • Fejlesztéseinkre 1 év garanciát vállalunk.
  • Evolúciós és spirál modell szerint végezzük fejlesztéseinket, így biztosítva az elkészítendő szoftver folyamatos tesztelését.

Integráció más rendszerekkel

A SenSCMS oldalon található összes rendszer saját fejlesztésű, így biztosítani tudjuk, hogy minden pontjához hozzáférünk, azokat integrálni tudjuk más rendszerekkel. Ilyen integrációra lehet például szükség ha egy webáruház adatait egy vállalatirányítási rendszer szolgálja ki.

Egyedi fejlesztések

Nem találta meg kész termékeink között amit keresett? Fejlesztő csapatunk segítségével képesek vagyunk egyedi kéréseinek gyors, pontos megvalósítására. Hogyan végezzük fejlesztési munkáinkat? Mennyi garanciát vállalunk? Milyen projekt menedzsment eszközökkel dolgozunk? Olvassa el részletesebb leírásunkat.

XML adatcsatorna

Rendszerek közötti adatok közlekedtetéséhez elengedhetetlen egy biztonságos és szabványos kommunikációs csatorna. Az XML szabvány kiválóan alkalmas SOA (Szolgáltatás orientált architektúrák) összekötésére. Segítségével adatokat nyerhetünk ki és adhatunk át más rendszereknek, illetve a rendszerek egymás között folyamatokat indíthatnak el.

Marketing

Segítségre van szüksége az internet marketing területén? Nem tudja, hogyan fogják megismerni elkészült weboldalát? Hogyan szerezhet látogatókat? És a látogatókból hogyan lesznek vevők? Olvassa el ingyenes keresőoptimalizálási cikksorozatunkat, melyben leírjuk, hogyan optimalizálhatja weboldalát szakember segítsége nélkül. Ha azonban profi megoldást szeretne, vagy nincs ideje foglalkozni a keresőoptimalizálással, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tapasztalataink alapján a keresőoptimalizálás mellett egyre jelentősebb szerepet kap a keresőmarketing, illetve a közösség építés és a közösségi marketing használata. Akár önmagukban alkalmazva, akár támogató kampányként, de a közösségi elemek, illetve az alternatív megjelenési formák jelentős látogatószámot hozhatnak a keresőből érkező látogatókon kívül.

Keresőoptimalizálás

Ha a keresőkben nem az első helyek egyikén jelenik meg egy weboldal, akkor az nem is létezik! Gondolkodott már azon, hogy naponta hány keresés történik? A keresőoptimalizálás egy olyan szolgáltatás, mely kis befektetéssel rengeteg új vevőt vonzhat oldalára, a többi pedig már csak Önön múlik.

Webaudit

Cége honlapja nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket? És a keresőoptimalizálás sem hozta meg a várt eredményeket? Nehézkesnek találja a Google Analytics eszköz használatát, vagy nem tudja pontosan, hogyan tudna javítani az eredményeken? Fél, hogy feltörik weboldalát? Vagy ez már meg is történt?

Ez esetben webaudit szolgáltatásunkat ajánljuk, melynek kettős célja van. A látogatottság mérésen, elemzésen és tanácsadáson felül az oldal biztonsági, webergonómiai vizsgálatát is elvégezzük, hogy megtudja oldala mennyire sérülékeny és a felhasználók szempontjából mennyire könnyű weboldala használata.

Keresőmarketing

Elégedetlen a keresőoptimalizálás nyújtotta lehetőségekkel? Akkor Önnek keresőmarketing szolgáltatásunkra van szüksége. A keresőmarketing az online marketing egy fajtája, magában foglalja a keresőoptimalizálást, azonban annál szélesebb körben vizsgálja a keresőkben történő jobb pozíció elérésének lehetőségeit. Tartalmazza többek között a PPC hirdetéseket és a marketing szövegírást is, melyek segítségével jobb találati helyet érhet el weboldala a keresőkben.

Vírus és blogmarketing,
támogató kampányok

Sokan nem hiszik el, hogy a közösség által terjesztett szóbeszéd nagyon hasznos lehet a márkaépítésben. Nem tudják mire vélni, hogy az egymásnak küldött tetszetős videóknak, vicces képeknek miért van reklám és marketing értékük.

Nem véletlen, hogy a vírusmarketinggel a nagyobbak élnek csak. Nehéz jó vírusmarketing kampányt kivitelezni, nehéz a blogmarketingnél beépülni a fórumokba, blogokba, és a kampányt sikerre vinni.

Természetesen csak ezeket az eszközöket nem elég használni egy sikeres kampányhoz, de nagyon jól kiegészítik azt. Egy közösségi média kampánynak szinte elengedhetetlenül részét kell, hogy képezzék.

Közösség építés

Létrehozott egy portált? És megvan már rá a stratégiája, hogy hogyan fogják megismerni oldalát? De vajon arra is gondolt, hogy hogyan fogja a felhasználókat rávenni a visszatérésre? Arra, hogy folyamatosan hozzászóljanak, értékeljenek, kommenteljenek?

Ha szeretne visszatérő felhasználókat biztosan szüksége lesz egy jó marketing-kommunikációs stratégiára, illetve olyan új marketing eszközökre, mint a blogmarketing, a közösségi médiák, a vírusmarketing vagy a közösségépítés.

Piaci bevezetés

Miről szól a piaci bevezetés szolgáltatás? Komplex stratégia kialakítása: a piac, illetve a konkurensek vizsgálatától, a termék bevezetésén, a kampány tervezésen át a hirdetési helyek megvásárlásáig, a grafikai munkák kivitelezéséig.

Miért jó ez Önnek?

Valószínűleg sokat dolgozott egy új termék vagy szolgáltatás kifejlesztésén, azonban ez mit sem ér, ha rossz piaci rést céloz meg vele, vagy rosszul kommunikálja termékét.

Grafika

Egy kép többet mond ezer szónál. Ha hallotta már ezt a kifejezést, akkor érti, hogy miért fontos, hogy weboldala, logója, nyomtatványai, reklámanyagai megjelenése kifogástalan legyen. A webdesign mellett széles körű grafikai szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink részére, mind az online világban, mind a nyomtatott grafikai megjelenésekben.

Grafikai szolgáltatásaink közé tartozik az arculattervezés, a bannerkészítés, a videó készítés, továbbá a flash animációk és weboldal megjelenések készítése is.
Egyedi megjelenésre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Webdesign

Minden kornak megvan a maga vizuális megjelenése. Az interneten körülbelül 2 évente teljesen megváltozik, hogy mi számít friss, ütős megjelenésnek.
Miért érdemes frissnek maradnia? Az emberek nagy részre, ha valamit sokat lát megszokja és már fel sem tűnik neki egy idő után. Ha weboldallal már rendelkezik, és elégedett annak tartalomszerkesztő rendszerével elég csak a webdesignt lecserélni, és költséghatékonyan, rövid idő alatt máris megváltozik oldala megjelenése.

Webergonómia

Létrehozott egy minőségében, designjában kifogástalan honlapot, a keresők pedig azt mutatják, hogy sokan érkeznek weboldalára, de hamar elnavigálnak? Lehet, hogy nem emelte ki a lényeget, lehet, vagy a weboldal nem volt átlátható. Webergonómiai szolgáltatásunk segítségével meghatározhatja weboldala kritikus pontjait.

Banner készítés

Szeretné vállalkozását reklámozni, szeretné, ha oldalán animált szolgáltatás vagy termék bemutató helyezkedne el? Cégünk kiváló lehetőséget és reklámeszközöket biztosít. Számos referenciával rendelkezünk a banner készítés területén, így tudjuk hogy egy bannernél a kreativitás a legfontosabb.

Flash animációk, játékok készítése

Egy ötletes reklámkampánynak tökéletes kiegészítője lehet egy online játék, vagy egy tevékenységeket, szolgáltatásokat bemutató weboldalon elhelyezett animáció. A flashben létrehozott animációk, alkalmazások hihetetlenül látványosak és figyelemfelkeltőek, így könnyen kiemelhet egy-egy akciót, fontosabb tevékenységet. A flash bannerek készítése mellett vállaljuk fejléc animációk illetve teljes, szerkeszthető flash weboldalak tervezését, kivitelezését, továbbá flash alapú játékok elkészítését.

Arculattervezés

A jó arculat tükrözi a megrendelőt, lehet játékos, komoly, trendi vagy konzervatív. A lényeg, hogy egy jó arculat kiállja az idő próbáját, még akkor is, ha közben egyes elemei módosításra kerülnek.

Akadálymentesítés

Magyarországon sok cég vallja magáról, hogy segíti a fogyatékkal élőket, a vakokat vagy a gyengén látókat. Társadalmi szerepvállalás keretében igyekeznek ennek eleget tenni. De ha megnézzük ezen cégek honlapját azt a szomorú helyzetet tapasztaljuk, hogy honlapjaik nem felelnek meg a vakok felolvasó programjának, vagy nincs alternatív megjelenés a gyengén látók számára.

Az akadálymentesítés nekünk nem akadály, legyen szó már elkészült vagy tervezett weboldalról.

Támogató szolgáltatásaink

Még soha sem szerkesztett weboldalt? Nálunk ez nem jelent gondot, mert az általunk készített weboldalak, webáruházak, portálok mind egyszerűen kezelhető szerkesztő felülettel rendelkeznek, továbbá az átadáskor ingyenes oktatást biztosítunk. De ha a későbbiekben szeretné megismételni az oktatást, mert új kolléga érkezik, vagy régen töltötte fel weboldalát, esetleg kíváncsi a keresőoptimalizálással kapcsolatos tanácsainkra, szívesen megismételjük.

A sikeres weboldalak egyik fontos eleme, hogy a tartalom rendszeresen frissüljön, naprakész maradjon. Ha Önnek nincs ideje, vagy energiája ezt folyamatosan elvégezni, úgy az Ön számára hoztuk létre tartalom menedzsment szolgáltatásunkat.

Oktatás

Átadott rendszereinkkel kapcsolatban minden esetben biztosítunk írásos dokumentációt, bizonyos rendszerek esetében azonban az átadáskor ingyenes oktatást is biztosítunk. Bár rendszereink adminisztrációs és egyéb felületei egyszerűen kezelhetőek, néha nem árt átfutni minden pontját egy oktatás keretében, vagy a későbbiekben átismételni egy újabb oktatás keretében.

Adatbányászat

Az adatbányászat hozzájárul mindazon vállalkozások sikeréhez, melyek felismerik, hogy ügyfeleikről, tranzakcióikról tárolt adataik információt rejtenek, weboldaluk látogatottsági adatai, tartalmaik keresettsége értéket hordoz. Az adatbányászat egy olyan szakértői módszer, mely során az adatok elemzésével összefüggések, modellek alakíthatóak ki, melyekkel számos új információ kerülhet vállalkozása birtokába, amit felhasználhat az ügyfélszerzés, az értékesítés, a marketing területén vagy a termék portfolió kialakítása során.

Üzemeltetés

Az elkészített weboldalakhoz kérés esetén domaint foglalunk, webtárhelyet biztosítunk, legyen szó általunk vagy más cégek által készített weboldalakról, portálokról, webáruházakról. Webtárhely szolgáltatásunk keretében nem csak mySQL, hanem Posgre SQL adatbázis igénybe vételére is lehetőséget biztosítunk.

Tartalom menedzsment

Nincs ideje frissíteni az oldalt? HTML alapú a weboldal, ezért programozó kell a frissítéséhez? Szeretné, ha közösségi média elemeket is használna weboldala? Segítünk, hogy oldala mindig naprakész legyen, a közösségi portálokon ne reklámízű hozzászólásokkal jelenjen meg, hanem profiljának megfelelő igényes tartalommal.

Pályázati lehetőségek

Ha lehetősége van, miért is ne használná weboldala megújítására, e-kereskedelmi rendszerének kiépítésére a 2010 évi pályázatok keretében elnyerhető állami támogatást. A támogatások főként a mikro-, kis-, közép vállalatok számára kerültek meghirdetésre, de önkormányzatok részére is tartogat a 2010. év informatikai célú pályázatokat.