Rólunk

A SenSCMS a Senswerk kiemelt brandje. A senscms.hu oldal célja a honlapkészítés folyamatának bemutatása, termékeinkről és szolgáltatásainkról információ nyújtása a látogatóinknak, továbbá segítségnyújtás a rendszer használóinak.

We love the web! Máshogy el sem képzelhető egy olyan szakma, mint a webfejlesztés, az internet marketing vagy a webdesign, mint a web tiszteletével és szeretetével. Az internet felmérhetetlen tudásanyaga, a közösség ereje tiszteletre kényszerít minket, míg a lehetőségek, a folyamatos változás szeretetre késztet. Nem is igazi Senswerk alkalmazott az, aki nem az interneten vásárol karácsonyi ajándékot, nem online rendeli az ebédet, vagy nem valamelyik portálon nézi meg az időjárást.

Bizonyíték Mi sem bizonyítja jobban egy webfejlesztő cég lelkesedését, mint, hogy folyamatosan fejlesztik rendszerüket, moduljaikat, termékeiket, hogy minden egyes nap megfeleljenek a piac elvárásainak. Több mint 50 modult, tartalomkezelő rendszert, webáruházat, portál motort, hírlevél küldő rendszert, webservice-eket fejlesztettünk az elmúlt 1,5 év alatt megrendelőink részére, illetve saját fejlesztésű termékként. Az általunk készített honlapok száma 50-re, az áltaunk készített webáruházak száma 10-re, a portálok száma pedig 5-re tehető.

Kezdeményezéseink:

Nemzetközi piacra készített magyar hírlevél küldő rendszer magas funkcionalitással kezdőtől profi szintig. Mi különbözteti meg hírlvél küldő szoftverünket a konkurensektől? Ingyenes fiók, iparági teljesítmény vizsgálat, bővített statisztikák, A/B tesztelés, több online és offline kampány egy rendszerben történő menedzselése.

www.sensdm.com

Közösség Irodánkban 99%-ban jó hangulat uralkodik, mely elengedhetetlen a jó csapatmunkához. A fejlesztéseket csapatokban végezzük, fejlesztők, designerek és projekt menedzser közreműködésével. Új kollégát csak úgy veszünk fel, ha mindannyian egyetértünk, hogy szeretnénk vele dolgozni, illetve el tudjuk képzelni közösségünk tagjaként.

Kihívások Szinte minden hónapban tanulunk valami újat, mert az informatika és a web világa folyamatosan fejlődik. Számos olyan megrendelést kaptunk, mely abból adódott, hogy mások nem tudtak tudás vagy gyorsaság szintjén megbírkózni a feladattal, melyeket mi sikerrel teljesítettünk, tovább növelve elégedett ügyfeleink számát.

Minőség Nem adunk ki a kezünk közül olyat, melyről nem vagyunk meggyőződve, hog tulajdonosa hasznára válik, hogy megfelel a formai, tartami, megjelenésbeli követelményeknek. Hatékonyságunk javításához, és a minőség folyamatos fentartásához bevezettük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert, továbbá folyamatos fejlesztéseket hajtunk végre a kiszolgáló rendszereinkben, termékeinkben, továbbá folyamatosan fejlesztjük alkalmazotainkat és keressük a legfrissebb technológiákat.

Bizonyosodjon meg elhivatottságunkról, kreativításunkról Ön is! Keressen minket alábbi elérhetőségeink egyikén, vagy kapcsolati oldalunkon.