Hójelentések

2009. november

Megrendelő: Média Center Kft.

Url: http://www.hojelentesek.hu

Feladat: A korábban már működő portál rendszer újraélesztését kaptuk feladatul. Úgy, hogy az nagy fokú automatizmust valósítson meg, és rengeteg releváns ajánlatot, információt tartalmazzon a témában. A hírek, információk mellett természetesen a portálnak támogatnia kellett a közösségi életet is, így a síelés szerelmesei képfeltöltő játékban vehettek részt, apróhirdetést adhattak fel, vagy megoszthatták egymással utazási élményeiket a fórumban.

Cél: A régi portálból csak a logó maradt meg, illetve a sötétkék főszín. A rendszer alapja a SenSPortal motor lett, melyhez olyan automatikus funkciókat fejlesztettünk, mint például a hóadatok, időjárás adatok átvétele, hírfigyelő szerkesztőknek. A weboldal számos felhasználó barát funkcióval rendelkezik, így például ajánlatokat ad szálláshelyre, sportboltokra, továbbá a felhasználók egymással is kereskedhetnek az apróhirdetéses felületen.

Felhasznált eszközök:

SenSPortal motor, Fórum, hírfigyelő szerkesztőknek, apróhirdetés, hírtár, hírösszefoglaló, szerkeszthető űrlap, hozzászólás, értékelés