Owner hooks

Minőségi japán horgok és kiegészítők forgalmazásával foglalkozó cég bízott meg minket új weboldalának és webáruházának kivitelezésével. A cél a végfelhasználói vonal kiszolgálása mellett tippek, tanácsok megjelenítése volt.

Megrendelő: Botmen Kft.

Url: http://www.ownerhooks.hu

Feladat: Megbízónk igényei szerint olyan weboldal és webáruház létrehozása, melynek fő célja az online kereskedelem erősítése mellett a végfelhasználók igényeinek kielégítése. A webáruházban egy minimális készlet kezelést, akciókat, illetve online fizetést is meg kellett valósítanunk a munkatársak és a látogatók kiszolgálása érdekében.

Cél: A webáruházban a már meglévő partnerek mellett, új ügyfelek is megtekinthetik a jó minőségű japán Owner horgokat, azokat megrendelhetik, és online ki is tudják fizetni.
A cég arculatát tükrözve a megjelenés kicsit robotikus, melyet az anyavállalat szóró anyagai ihlettek. A kék színek a víz szeretetét tükrözik, így az ide látogató úgy érezheti magát, mint egy futurisztikus tó partján.

Felhasznált eszközök:

SenSCMS tartalomkezelő rendszer - 1 nyelvű tartalommal

Webáruház alatt futó motor: SenSWebshop motor, készlet kezelés, online fizetés.

Grafika: Anyavállalat szóróanyagai által ihletett webdesign tervezése és kivitelezése, az induló kampányhoz szükséges újsághirdetések elkészítése.