Big Boy Watches

2010. február

A luxus termékeket árusító BigBoy Watches holland cég luxus órákat és ékszereket értékesítő webáruházát és bemutatkozó weboldalát készíthettük el. A projektben 5 nyelvű, 4 pénznemmel dolgozó, 3 árat kezelő webáruház kialakítása volt a feladatunk, melyet 2010. februárjában adtunk át.

Megrendelő: Big Boy Watches - Hollandia

Url: http://www.bigboywatches.eu

Feladat: Holland megbízónk nemzetközi szinten értékesíti luxus termékeit, azonban eddig nem rendelkezett webáruházzal. Feladatunk egy 5 nyelvű (orosz, spanyol, holland, német, angol), 4 pénznemmel dolgozó (rubel, font, USD, Euro), 3 árat kezelő, 2 fő termékkörrel (órák, ékszerek) rendelkező webáruház kialakítása volt tényleges vásárlási folyamat nélkül (csak érdeklődni lehet a termékekkel kapcsolatban). Az ékszereknek, illetve az óráknak kategóriánként eltérő jellemzők létrehozása. Az pénznemekhez árfolyam beállítása, illetve automatikus árkezelés.

Cél: Egyszerű grafikával rendelkező weboldal és webáruház létrehozása, ahol az órák hangsúlyossak. Rövid bemutatkozás található a tulajdonosokról, illetve a cégről. A webáruházban a luxus órák mellett ékszerek értékesítésére is lehetőséget kell termtenünk. A webáruházban lehetőség van használt órák eladására illetve hírlevél feliratkozásra is.

Felhasznált eszközök:

SenSCMS tartalomkezelő rendszer - 5 nyelvű tartalommal

Webáruház alatt futó motor: SenSWebshop motor legfrissebb illetve akciós termékajánlóval.

Grafika: Flash animáció elhelyezése a fejlécben, illetve arculat kialakítása. Aruclat alapján készült az E-bay értékesítési felület is: http://stores.ebay.com/Bigboywatches