retesgyar.hu

2009. október

A Rétesgyár.hu Kft. online ételrendelő felület kialakításával bízta meg cégünket. A rétesek megrendeléséhez a SenSWebshop motort használtuk, melyet számos új funkcióval egészítettük ki: szállítási díj kalkuláló, ajándék rétesek, hírlevéllel történő összekapcsolás, minimális rendelési mennyiségek meghatározása.

Megrendelő: Rétesgyár.hu Kft.

Url: http://retesgyar.senswerk.hu

Feladat: Rétesgyár.hu Kft bemutatására, elérhetőségeinek megjelenítésére alkalmas weboldal készítése. Online rétes rendelés lehetősége, szállítási kalkuláció, új regisztrálóknak ajándék.

Cél: Külső designer által készített látványtervből dolgoztuk ki a webdesignt az oldalhoz. A retesgyar.hu oldal  bemutatja a cég tevékenységét, az elérhetőségeket, továbbá lehetőséget biztosít a rétesek és egyéb termékek online megrendelésére.

Webáruház: Olyan online ételrendelésre alkalmas webáruház kialakítása, ahol meghatározott a rendelhető rétesek száma (24, 48, ...100). 100 rétes felett egyedi árajánlat kérés lehetősége. A regisztrált felhasználónál a rendszer ellenőrzi, hogy a szállítási területen belül van-e a cím, illetve, hogy milyen szállítási díjjal szállítja a webáruház tulajdonosa a rétest, illetve a további termékeket. Az új felhasználók részére ajándék réteseket kellett automatikusan beállítaia rendszerünknek, melyet az első vásárlásukkor tudnak érvényesíteni. Ezen felül az adminisztrátornak lehetősége van kézzel kedvezményt beállítani a webáruházban.

Felhasznált eszközök:

SenSCMS tartalomkezelő rendszer - magyar, angol nyelvű szerkezet kialakítása

Szerkeszthető űrlap modul

Regisztrációs modul

Egyedi kedvezmények, új regisztrált felhasználók számára kedvezmények - Egyedi fejlesztés

Szállítási kalkulátor - Egyedi fejlesztés

Rendelési mennyiségek meghatározása - Egyedi fejlesztés

Webáruház motor: SenSWebshop webáruház motor

Grafika: külső cég