Portál készítés - Emelkedjen ki konkurensei közül!

Mit tartalmaz a SenSPortal csomag?

 • Egyedi, grafikus által készített design
 • Vállalati portál (Enterprise Portal)
 • Korrektúra
 • Multisite (több portál közötti hírterjedés, közös felhasználókezelés megvalósítása)
 • Multidesign
 • Jóváhagyási rendszer
 • Időzített megjelenés
 • Élettartam kezelés
 • Szűrhető hírfigyelő alkalmazás szerkesztők részére
 • Magas szintű aktivításmérés
 • Gazdag modulkészlet

Korrektúra: A rendszer minden mentést, minden kitörölt cikket megőriz, melyek bármikor visszaállítás nélkül is megnézhetőek, szükség esetén pedig visszaállíthatóak.

Multisite: Több portál oldal közötti hírterjedés, közös felhasználók kezelése.

Multidesign: Multisite-ok különböző designolási lehetősége.

Jóváhagyási rendszer: A rendszer lehetőséget teremt a cikkek, egyéb anyagok megjelenés előtt jóváhagyására egy magasabb szintű felhasználóval.

Időzített megjelenés: A cikkekhez beállítható, hogy mikor jelenjenek meg.

Élettartam kezelés: Egy cikk meddig aktív, mikortól kerüljön archívumba.

Szűrhető hírfigyelő alkalmazás szerkesztők részére: RSS csatornák megadása, illetve kategória megadása után szerkesztőket segítő hírfigyelő alkalmazás.

Magas szintű aktivításmérés: A felhasználói és a szerkesztői aktivítások mérésére is lehetőséget biztosít a rendszer a lehető legtöbb modul szintjén. Így például nyomon követhető a regisztráltak száma havi, napi bontásban, a cikkek népszerűsége, egyes fórumtémák népszerűsége, legfrissebb hozzászólások, stb..

Gazdag modulkészlet: A SenSPortal számos, már meglévő modullal rendelkezik, így bármely olyan továbbfejlesztés melyhez már létezik modul rövid időn belül, és jelentős megtakarítással oldható meg.

Kinek ajánjuk portál csomagjainkat?

A SenSPortal csomagot mindazon vállatok, portál szolgáltatók részére ajánljuk, akik szeretnének egy megbízható rendszert, mely modulos szerkezetének köszönhzetően könnyen továbbfejleszthető, a könnyű indulást pedig 1 év karbantartási szolgáltatással segítjük.

Multisite-os portálmotorunk lehetőséget teremt portál rendszerek kialakítására azonos vagy különböző designnal, hírterjedéssel.

Milyen más összetevőket ajánlunk csomagjainkhoz?

 • Szakember kereső
 • Apróhirdetés
 • Egyedi dokumentum típusok: referenciák, szállások, stb. bemutatására.

Portál készítés menete

A vállalati portál oldalak esete nagyon hasonló a honlapkészítéshez, hiszen a legfontosabb a már meglévő felhasználók felé publikálni a szolgáltatásokat, termékeket, a vállalatot érintő híreket. Sokkal nehezebb kérdés, hogy egy normál portál oldal fejlesztése hogyan lehet sikeres? Hiszen itt még fontosabb, hogy a semmiből egy közösséget kell teremteni, akik nap mint nap bármilyen partneri kapcslat nélkül visszalátogatnak az oldalra. A portál készítésnél a design messze menőkig ki kell hogy elégítse a következőket: egyszerű, átlátható, gyorsan letöltődik nagy felhasználószám esetén is, a bannerek elhelyezése ne zavarja a böngészést, illetve könnyen megtalálhatóak a leggyakrabban használt szolgáltatások. A design kialakítása esetén már figyelni kell a portál közönségére is, nőiesebb- , hír- , fiataloknak szóló oldalt szeretnénk készíteni a projekt végére? A design kialakítása után következhet a tartalmak kezdeti feltöltése, az oldal szerkesztésének megismerése, a szerkesztői csoportok jogosultságainak kiosztása. Az oldal elkészülte után pedig a legfontosabb, hogy az oldalt megtalálják a látogatók, illetve egy közösséget tudjunk építeni, mely gyakran visszalátogat portál oldalunkra.

Milyen folyamatokat szokás automatizálni a portálok esetében?

1. Widgetek: A legegyszerűbb a widget-ek elhelyezése, mely automatikusan vesz át tartalmakat más oldalakról. Ilyen például a kis twitteres csipogásokat, felhasználókat megjelenítő alkalmazás, vagy más oldalak ajánlói.

2. Feed: Az előzőnél bonyolultabb rendszerek a feed-ek, melyek xml kommunikáció segítségével, például folyamatos időjárás, hóadatokat továbbítanak.

3. Hírfigyelő szerkesztőknek: RSS tartalmak gyűjtése, szűrése, hírek alapján trendek felállítása. Mely minden portál szerkesztőinek a legfontosabb alkalmazása lehet.

 

Portál referenciáink