Oktatás

Átadott rendszereinkkel kapcsolatban minden esetben biztosítunk írásos dokumentációt, bizonyos rendszerek esetében azonban az átadáskor ingyenes oktatást is biztosítunk. Bár rendszereink adminisztrációs és egyéb felületei egyszerűen kezelhetőek, néha nem árt átfunti minden pontját egy oktatás keretében. Milyen információkat adunk át az oktatás keretében?

1. Adminisztrációs felületek használata: Bemutatjuk a menüszerkesztés lehetőségeit, továbbá a modulok szerkesztési lehetőségeit, az oldal tervező varázslót.

2. Tartalomszerkesztő használata: Cikkszerkesztés, hírtárak használata, események rögzítése. Bemutatjuk a csomagnak megfelelő modulok használatát, a tartalmak szerkesztését. Webáruház esetén a termékek feltöltését, firssítését, az árak, akciók szerkesztését. Portálok esetében a hírek szerkesztését, videók beágyazását, a verziókövetés használatát, események felvitelét.

3. Marketing eszközök használata: Amennyiben igényelte valamely marketing eszközünket, bemutatjuk annak használatát. Megmutatjuk, hogy az oldal elkészülte után, hogyan tudja tartalmait úgy feltölteni, hogy azok megfeleljenek mind látogatói, mind a keresőrobotok számára. Megtanítjuk hogyan használja a linkcsere programot, továbbá a SenSDM hírlevél küldő rendszert.

Mielőtt igénybe venné segítségünket, oktatási szolgáltatásainkat tekintse meg tudásbázisunkat, blogunkat vagy hírlevelünket.

Hírlevél, Tudásbázis, Blog