Microsite weboldal csomag

Mit tartalmaz microsite csomagunk?

  • WYSIWYG tartalomfeltöltés
  • Wordhöz hasonló szövegszerkesztő
  • Cikkbe képek, videók, dokumentumok beszúrásának lehetősége
  • Gyengénlátók számára optimalizált oldal készítése
  • Egyedi, grafikus által készített desgin: Három látványtervet készítünk, melyből a legjobban tetszőt tovább módosítjuk (az ár 5 módosítási fordulót tartalmaz), majd az elfogadott látványterv alapján kidolgozzuk a designt és illesztjük az oldalhoz.
 

Mi is a microsite?

Egy fontos marketing eszköz. Olyan négy- öt oldalból álló mini honlap, melyen cégünk egy-egy termékét, szolgáltatását, vagy nyereményjátékát mutatjuk be. Az akciók mellett azonban jól használhatóak vállalkozások pár oldalas bemutatkozó oldalának is.
 A microsite-ok fő jellemzője, hogy nagyon kevés, de jól felépített oldalból állnak, az oldalon elsődleges szempont a könnyű áttekinthetőség. Reklám oldalak esetében a látványos grafikák és a kevés szöveges tartalom dominál, vállalati oldalak esetében a termékek, szolgáltatások gyorsan, könnyen áttekinthető felsorolása, pár mondatos bemutatása, kapcsolati információk a legjelemzőbbek és a legfontosabbak.

Kinek ajánjuk?

Microsite weboldal csomagunk minden kezdő vállalkozásnak segítséget nyújt az indulásban, hiszen kiváló lehetőséget termet egy könnyen szerkeszthető alapoldal létrehozásához.

Reklám oldalak készítéséhez ajánjuk még csomagunkat, hiszen elérhető árban tartalmaz weboldalt és designt kreatív tervezéssel.

Miért éri meg egy kezdő vállalkozásnak microsite-ot csináltatni?

Rendszerünk modulos szerkezetű, bármikor költséghatékonyan és gyorsan tovább fejleszthető.

Cégünk komplex szolgáltatást nyújt, vállaljuk a tartalom létrehozását, az oldal üzemeltetését, és a cég online bevezetését.

Oldalaink segítik a keresőoptimalizálást, így kis munkával, vagy segítségünkkel könnyen kerülhet jó találati pozicíóba a legnépszerűbb keresőkben.

Már a cég indulásával egyidőben publikálhatják termékeiket, szolgáltatásaikat, kapcsolati információikat, hogy leendő ügyfeleik könyebben megismerhessék vállalkozásukat, tevékenységüket, illetve elérhessék Önöket.

Weboldal referenciák