Honlapkészítés csomagjaink

Honlapkészítési szolgáltatásunkat az alábbi három csomag ajánlat keretében kedvezményes áron biztosítjuk. Amennyiben egyedi igényei merülnek fel, úgy ingyenes árajánlatot és konzultációt biztosítuk az Ön részére, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Joomla weboldalWordpress weboldalSenSCMS 2.0 weboldal csomag Stratégia weboldal csomag
SenSCMS 2.0 tartalomkezelő rendszer Joomla tartalomkezelő motor Wordpress tartalomkezelő motor

Magas biztonságú weboldal és adatbázis  -  -  

 

Menüszerkesztő

Cikk modul

Többnyelvűség

Egyedi, webgrafikus által készített design 3 látváyntervvel és 5 módosítási fordulóval
 +50.000 Ft + áfa
+50.000 Ft + áfa

Hírtár hírösszefoglalóval vagy képtár modul animált képnézetetővel

Mobil optimalizált responsive megjelenés

+ 50.000 Ft + áfa

+ 50.000 Ft + áfa

Gyengénlátók számára optimalizált változat - -

Kezdeti struktúra és tartalom létrehozása 5 db A4-es oldalig

Google Analytics illesztése (látogatói statisztikák)

Oldaltérkép és rss

Személyes megbeszélés Budapest területén belül vagy irodánkban a weboldal elkészítése előtt

Csak irodánkban

Csak irodánkban

Oktatás a weboldal használatáról, legfontosabb statisztikákról irodánkban vagy Budapest területén belül

Online marketing tanácsadás és segítség nyújtás +10.500 Ft + áfa / óra
+10.500 Ft + áfa / óra

1 óra

3 óra

Oldalhoz illeszkedő hírlevél sablon + 48.000 Ft + áfa + 48.000 Ft + áfa

+ 24.000 Ft + áfa

SenSDM hírlevél küldő rendszer

Alap keresőoptimalizálás*
+150.000 Ft + áfa +150.000 Ft + áfa +150.000 Ft + áfa

Extra keresőoptimalizálás** +300.000 Ft + áfa +300.000 Ft + áfa +300.000 Ft + áfa +150.000 Ft + áfa
Csomag ár 150.000 Ft
+ áfa
150.000 Ft
+ áfa
250.000 Ft
+ áfa
400.000 Ft
+ áfa

Minden projekt esetén az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást keressük. A választott csomag, kiegészítők, egyedi fejlesztések és szolgáltatások függvényében egyedi csomag ajánlatot és kedvezményeket kalkulálunk.

Mit tartalmaz a SenSCMS tartalomkezelő rendszer?

 • Könnyű tartalomfeltöltés
 • Wordhöz hasonló szövegszerkesztő
 • Cikkbe képek, videók, dokumentumok beszúrásának lehetősége
 • Gyengénlátók számára optimalizált oldal készítése***
 • Egyedi, grafikus által készített desgin: Három látványtervet készítünk, melyből a legjobban tetszőt tovább módosítjuk (az ár 5 módosítási fordulót tartalmaz), majd az elfogadott látványterv alapján kidolgozzuk a designt és illesztjük az oldalhoz.
 • A designt responsive-ra tervezzük és kivitelezzük, így minden PC, mobil és tablet eszközön megfelelően jelenik majd meg az oldal.
 • Menüszerkesztés lehetősége: menüpontok sorrendezése, átnevezése, új menüpontok hozzáadása, menüpontok láthatóságának beállítása, törlés, keresőoptimalizáláshoz szükséges tulajdonságok beállítása*
 • Korlátlan nyelv hozzáadásának lehetősége
 • Kezdeti tartalom létrehozása 5 db A4-es oldalig
 • Képtár modul
 • Keresőbarát url-ek használata****
 • HTML 5-ös struktúra****
 • Könnyű nyelvesítés lehetősége****

Kinek ajánljuk csomagjainkat?

Joomla! weboldal csomag: Azoknak ajánljuk akik már ismerik a Joomla weboldal motort és nem szeretnének egy új weboldal motort megtanulni, valamint szeretnének nyílt forráskódú CMS rendszert és nem jelent gondot számunkra a folyamatos karbantartás, frissítés.

Wordpress weboldal csomag: Azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének túl bonyolult weboldalt, inkább csak egy bemutatkozó oldalt vagy blogot szeretnének vagy korábban már megismerkedtek a Wordpress rendszer kezelőfelületével. A Wordpress a Joomla!-hoz hasonlóan nyílt forráskódú, így szükséges folyamatos frissen tartása, hogy az oldal ne essen hacker támadások áldozatává.

SenSCMS weboldal csomagunkat azoknak ajánjuk, akik  folyamatosan szeretnének az oldalon frissítéseket végrehajtani, így például új menüpontokat hozzáadni, a korábbiakat eltávolítani, illetve akik több nyelvű ügyfélkörrel rendelkeznek, valamint szükségük van a keresőoptimalizálásra akár a weboldal indulása után is. A SenSCMS 2.0 rendszer ugyanis kiváló alapokat biztosít a keresőoptimalizáláshoz mind szerkezetével, mind keresőbarát url-jei segítségével.

Stratégia weboldal csomag, azoknak akik profi oldalt és profi marketing stratégiát akarnak. A keresőoptimalizálás kb. 6 hónap alatt fejti ki hatását, és láthatatlan ügyfélmágnesként vonza majd az ügyfeleket oldalára. A hírlevél küldő rendszerrel akcióit publikálhatja folyamatosan ügyfelei részére. A hírtár segítségével pedig folyamatosan friss információkkal láthatja el az oldalt, mely így még gyorsabban válik optimalizáltá.

Milyen más kiegészít lehetőségeket ajánlunk weboldal csomagjainkhoz?

 • Eseménynaptár (Események, túrnék, konferenciák megjelenítésére)
 • Regisztráció (A normál regisztráció mellett OpenID-s bejelentkezést, azaz Facebook belépést és Google belépést kínálunk)
 • Weboldalainkhoz bármikor további modulok illeszthetőek, legyen szó akár a weboldal funkcióinkak kibővítéséről vagy webáruházzá alakításáról.

CMS rendszerek melyekkel foglalkozunk és melyekhez karbantartást, fejlesztéseket vállalunk:

 • SenSCMS 2.0
 • Joomla
 • Wordpress
 • Typo3
 • Drupal
 • Synkron Via
 • Egyedi CMS rendszerek

Miben különböznek az egyes weboldal motorok?

Összeszedtük a legfontosabb tulajdonságokat, hogy könnyen összehasonlíthatóak legyenek az általunk csomagban kínált keretrendszerek, valamint, hogy könnyen eldönthető legyen, hogy melyik keretrendszerre van szüksége céljai eléréséhez. 

  Joomla Wordpress SenSCMS 2.0

Többnyelvűség

Korlátlan nyelv

Tartalmak nyelvesítésének lehetősége

Belső felületek adminisztrátor általi nyelvesítése

Hamarosan

Csak SenSCMS 2.5-től. Jelenleg az átadott fordításokat a fejlesztők töltik be.

Keresőoptimalizálás

Keresőbarát url-ek

HTML5-ös szerkezet (segíti az optimalizálást)

Schema.org meta adatok használata Alapértelmezetten nem tartalmazza Alapértelmezetten nem tartalmazza

XML oldaltérkép

RSS

Tagelés és tag felhő Alapértelmezetten nem tartalmazza

Tovább fejlesztési lehetőségek

További ingyenes modulok

További fizetős modulok

Webáruházzá történő fejlesztés

Ajánlott webáruház motorok (ingynes és fizetős) Magento, Opencart, Virtuemarkt, Shopify ... WooCommerce, Jigoshop SenSWebshop (normál webshop motor),
SenSERP (ügyvitellel kiegészített webshop motor)
Egyedi fejlesztések készítése az adott motorhoz Az alap kódba, modulokba történő fejlesztések után a rendszer nem frissíthető, így biztonsági problémák keletkeznek. Az alap kódba, modulokba történő fejlesztések után a rendszer nem frissíthető, így biztonsági problémák keletkeznek.

Integráció más rendszerekkel A kötött struktúra miatt nehézkes A kötött struktúra miatt kifejezetten nehézkes

Rendszerhez illeszthető modulokban lehetnek hibák? Igen, sajnos nagyon sok ingyenesen elérhető hibás modul van. Igen, sajnos nagyon sok ingyenesen elérhető hibás modul van. Nem. Minden modulra garanciát vállalunk, így nincsenek hibás modulok.
Rendszerhez illeszthető modulok lehetnek használhatatlanok? Igen, sajnos előfordul, főleg az ingyenes modulok esetében. Igen, sajnos előfordul, főleg az ingyenes modulok esetében. Nem. Minden modulra garanciát vállalunk, így nincsenek hibás modulok.
Minden modult más-más fejlesztő, cég fejleszt? Igen, az opensource rendszerekbe bárki fejleszthet modulokat, így egy weboldal esetén akár 3-4 fejlesztőtől, cégtől is alkalmazhatunk modulokat. Igen, az opensource rendszerekbe bárki fejleszthet modulokat, így egy weboldal esetén akár 3-4 fejlesztőtől, cégtől is alkalmazhatunk modulokat. A SenSCMS 2.0 rendszer a Senswerk Kft. fejlesztése, így minden fejlesztést, modult egy cég készített.
Fejlesztéssel kapcsolatos előnyök Opensource rendszer, sok fejlesztő ismeri, modulos szerkezetű, így könnyen kiegészíthető új modulokkal, egyedi fejlesztésekkel Opensource rendszer, sok fejlesztő ismeri, modulos rendszer, így könnyen kiegészíthető új modulokkal
Modulos szerkezetű, könnyen készíthetőek benne egyedi fejlesztések, integrálható más rendszerekkel. Mivel nem nyílt forráskódú, így a hackerek nem törik a rendszert, ez által nagyobb biztonsági szint esetén javasolt rendszer. Nem igényel továbbá folyamatos karbantartást és frissítést sem.
Fejlesztéssel kapcsolatos hátrányok Támogatja a fejlesztést, azonban az egyedi fejlesztésekkel a rendszer könnyen elveszi frissítési lehetőségét, mely a továbbiakban csökkenti a rendszer biztonságát. Amennyiben pedig nem frissíthető, úgy a rendszer törhetővé válik a hackerek által. Nagyon nehézkes benne egyedi fejlesztések létrehozása, mivel alapvetően blogmotornak, bemutatkozó oldalnak alkalmas. Egyedi modulok segítségével alkalmassá tehető egyedi funkciók megvalósítására. Ha nem tartják folyamatosan frissen, akkor kiemelt biztonsági kockázattal jár, az egyik hackerek által leginkább támadott rendszer. Mivel nem nyílt forráskódú, így a rendszer szerkezetét más fejlesztőknek kicsit több idő kitapasztalni, de ezt követően könnyen továbbfejleszthető.
Más fejlesztők tovább tudják vinni a fejlesztéseket

Igen, mivel PHP és MySQL alapú rendszer, de a struktúra nem annyira ismert mint a nyílt forráskód esetében.

Frissítési lehetőségek

Nyílt forráskódú rendszer

Nem, a rendszer megvásárlása során egyedi licencet kap a Megrendelő
Modulok kompatiblitása az alap rendszerrel Frissítés során az egyes modulok hibákat jelezhetnek, használhatatlanná válhatnak Frissítés során az egyes modulok hibákat jelezhetnek, használhatatlanná válhatnak 100% minden verziónál

*** Csak SenSCMS rendszer esetén.
**** Csak a 2014. 06. hó után vásárolt, SenSCMS 2.0 rendszertől érhető el.