Áraink - Hasonlítsa össze csomagjainkat!

Döntése megkönnyítéséhez minden termékünk esetében csomagokat hoztunk létre, melyek tükrözik ügyfeleink igényeit, megkönnyíthetik döntését. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy ahány oldal, annyi lehetőség. Csapatunk tapasztalt programozókból, designerekből, projekt menedzsmentből áll, így oldalát igényeinek megfelelően testreszabjuk, egyedi fejlesztéseket készítünk hozzá az Ön kéréseinek megfelelően.

 

SenSWebshop webáruház csomag - Mindent bele!

Miért is ne lehetne, hogy olyan webáruházat készítsünk együtt, mely az Ön szakértelmét tükrözi saját területén, a mi tapasztalataink alapján szeretni fogják vásárlói és még a használata is egyszerű. Csomagunk a normál méretű webáruház legfontosabb elemeit fogja össze.

 

SenSCMS weboldal csomag - Rendelkezzen weboldallal!

Valamikor réges régen voltak a telefonkönyvek, az aranyoldalak, a fürge ujjak és az emberek tudták, ha szeretnének egy céget megtalálni elő kell venni a több ezer oldalas szakmai névjegyzéket és ott meg fogják találni. Persze ezekben a tudakozókban nem szerepelt általában más a cégekről, mint hogy hol találhatóak, milyen telefonszám tartozik hozzájuk. Az emberek szájhagyomány útján ismerték, hogy mely mesterembereket érdemes felhívni.

Mára azonban a világ tett egy jó nagy fordulatot és az emberek kidolbták a telefonkönyveket, szakmai katatlógusokat és az internet keresőjébe írják be kérdéseiket. Ha valaki nem rendelkezik weboldallal, akkor az interneten nem is létezik, ezért érdemes egy alacsony költséggel elkészíthető és üzemeltethető weboldalat választania, melyen bemutathatja szolgáltatásait, termékeit, referenciáit, és melyen megjeleníti kapcsolati adatait.